Sockerkaksbotten med vaniljgrädde, täckt med grön marsipan
Sockerkaksbotten med blåbärssylt och vaniljgrädde, täckt med blå marsipan
Sockerkaksbotten med hallonsylt, vaniljkräm och grädde, täckt med rosa marsipan
Sockerkaksbotten med hallonsylt, vaniljkräm och blåbärsgrädde, toppad med mandelspån
Sockerkaksbotten med vaniljkräm, äppelsylt och grädde, dekorerad med säsongens frukter och mandelspån
Kardemummamazarinbotten med vaniljpannacotta och skogsbärsmousse. Gluten- och laktosfri
Vita anslagsbottnar med jordgubbssylt, vaniljgrädde och färska jordgubbar
Hasselnötsmaräng med choklad och grädde. Glutenfri (kan fås laktosfri)
Chokladbottnar med aprikossylt och hasselnötter, täckt med chokladtryffel. Laktosfri
Mörk chokladmousse med limemarinerade hallon på en kladdig browniebotten. Bakad utan gluten, gelatin och mjölkprotein; innehåller ägg
Hasselnötsmaräng med grädde och mandariner. Kan fyllas med hallon mellan maj och augusti. Glutenfri
Avokadoröra, ägg, fetaost, soltorkad tomat och potatissallad
Rökt lax med pepparrot, räkröra med rödlök och dill, tonfiskröra och ägg
Leverpastejröra med saltgurka, salamiröra med pepparrot, kapris och cream cheese, ost- och skinkröra med rödlök